Dressuurinstructie

Dressuurinstructie Utrecht

Instructie
Wilt u dressuurles in de regio Utrecht? Voor instructie bent u bij ons aan het juiste adres! Al vanaf 2000 geeft Wendy Plomp clublessen en privélessen voor jong en oud. Na een allround opleiding gespecialiseerd in de dressuur. Veel ervaring met het africhten en opleiden van jonge paarden.

Dressuurles Utrecht

Over mij
Wendy is actief in de wedstrijdsport met meerdere paarden op minimaal Z niveau. Met haar merrie Estalida v/d Waalsehoeve rijdt zij momenteel ZZ-Zwaar. Wendy is in het bezit van een ORUN instructie diploma Allround, ORUN niveau 4 wedstrijdsport dressuur (t/m ZZ licht). Daarnaast is zij al sinds 2003 jury en mag zij t/m het ZZ licht jureren.

Belangrijk is dat u over een eigen paard of pony beschikt waarop u deze lessen kunt volgen. Het is bij ons niet mogelijk om een paard te huren. Verder maakt  leeftijd, ervaring of niveau niets uit. U bent altijd van harte welkom!

Dressuur training

Lessen worden gegeven op de middagen en avonden van maandag tot en met vrijdag.

Op Waalsehoeve: in verband met het inplannen van de andere lessen heeft dit grote voorkeur.
Op uw locatie: dit is mogelijk in overleg in de omgeving van Tull en ’t Waal (Houten, Nieuwegein, Vianen). Let wel op dat de lessen op onze eigen locatie altijd voorrang hebben bij de planning.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen!